Jose Mourinho'dan büyük sürpriz! Türkiye'ye geliyor! Yeni durağı belli oldu...

Jose Mourinho'dan büyük sürpriz! Türkiye'ye geliyor! Yeni durağı belli oldu...

Dünya futbol tarihinin en başarılı teknik adamları arasında kabul edilen Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun yeni durağı belli oldu. 61 yaşındaki başarılı teknik adamın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Son olarak İtalyan devi Roma'yı çalıştıran ve Ocak ayından bu yana yeşil sahalardan uzak olan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun yeni durağı belli oldu. Portekizli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Dünya futbol tarihinin en başarılı teknik adamları arasında yer alan ancak ocak ayından bu yana takım çalıştırmayan Jose Mourinho, sürpriz bir anlaşmaya imza atmak için geri sayıma geçti.

Youtube'da yayın yapan Taktik Mania adlı kanalda açıklamalarda bulunan gazeteci Feridun Niğdelioğlu, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un son olarak İtalyan devi Roma'yı çalıştıran dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile görüştüğünü öne sürdü.

Sezon sonunda yapılacak başkanlık seçiminde aday olması beklenen Ali Koç'un, Portekizli teknik adam ile bir görüşme daha yapacağı ve anlaşmanın sağlanması için her türlü fedakarlığı yapacağı öne sürüldü.

Bu sezon Roma'nın başında 28 karşılaşmada görev alan 61 yaşındaki teknik adam, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet 6 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 1,61 puan ortalaması yakaladı.

Ocak ayından bu yana takım çalıştırmayan Portekizli hocanın Fenerbahçe'ye imza atmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü. Başarılı teknik adam daha önce Chelsea, Real Madrid ve İnter gibi dünya devlerini çalıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN