Fenerbahçe'de bundan sonra kadroyu İsmail Kartal değil Mert Hakan Yandaş yapacak! İş Ali Koç'un onayına kaldı

Fenerbahçe'de bundan sonra kadroyu İsmail Kartal değil Mert Hakan Yandaş yapacak! İş Ali Koç'un onayına kaldı

Fenerbahçe Kulübü muhabirlerinden Devrim Zengi, kendi Youtube kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Samandıra'da yaşanan sıcak gelişmeleri aktaran Zengi; Mert Hakan Yandaş, Dzeko ve Tadic'e ayrı bir parantez açarken ünlü yorumcunun 'Ali Koç kadroyu bu 3 yıldız kursun derse ben kabul ederim' sözleri oldukça dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin çeyrek final eşleşmesinde Olympiakos'a elenmesinin ardından Sarı Lacivertli camiada İsmail Kartal'a olan öfke bir kat daha arttı. Süper Lig'in bitmesine 6 hafta kala tecrübeli teknik adamın geleceği sorgulanmaya başlanırken, Samandıra'yı yakından takip eden muhabirlerden Devrim Zengi'nin 'kadroyu Dzeko, Tadic ve Mert Hakan Yandaş kursun' ifadeleri bir hayli ilgi uyandırdı. İşte Zengi'in açıklamaları...

İSMAİL KARTAL MAÇI BİZİ GİBİ İZLİYOR

Szymanski kötü oynuyor, Fenerbahçe 1 gol daha atsa turu geçecek, İsmail Kartal Szymanski'yi çıkarıp Batshuayi'yi alsa ve Batshuayi'ye 'sadece forvette kalmayacaksın orta sahaya kadar geleceksin' dese belki de oyunun şekli değişecek. Tadic'i 10 numaraya çek Ryan Kent'i sol öne al ama yok, biz nasıl maçı izliyorsak İsmail Kartal da öyle izliyor. Tadic çok net bir pozisyon buldu fakat topa vurmadı bunun sebebi Dzeko'nun bana at baskısı.

depophotos-18241374-1.jpg

CENGİZ ÜNDER FENERBAHÇE'YE GELDİĞİN İÇİN PİŞMAN MISIN?

Djiku ve Livakovic çok iyiydi gerçekten iki oyuncuya da hayran kaldım. İsmail Kartal 5 değişiklik yaptı hiçbirinden fayda alamadı. Cengiz Ünder bir tane top kesemedi, bir tane olumlu hareketi yok ama antrenmanlarda trip atmasını biliyor. Duran toplarda Çağlar'ı bulacağım diye gol umutlarını mahvetti. Yüzün gülmüyor, sürekli somurtuyorsun Fenerbahçe'ye transfer olduğun için mutlu değil misin, pişman mısın? Zajc'ın sezon başından beri herhangi bir katkısı yok, Krunic'in yine öyle. Bu iki futbolcu İsmail Kartal'ı yakacak. Bırak artık hocam bunları, Zajc'la Krunic'te ısrar etme macera arama.

depophotos-18296996.jpg

FRED'DEN İSMAİL KARTAL'A TEPKİ

Fred oyundan alındığında saha kenarında İsmail Kartal'la konuştu, sonra Samandıra'da baya hararetli bir konuşma yapmışlar, Fred hocasına 'vücudumu benden daha mı iyi bileceksiniz, beni neden oyundan aldınız' demiş. Dzeko, Tadic, Mert Hakan Yandaş hepsi görüşlerini bildirip son 6 haftada herkes toparlanmalı. İsmail Kartal'ın istifa ettiği haberleri yalan.

KADROYU TADİC MERT HAKAN VE DZEKO YAPSIN

Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplandı ve bir durum değerlendirmesi yaptı. Ali Koç 6 hafta kala İsmail Kartal'ı gönderse ne olur göndermese ne olur. Ali Koç; Dzeko, Tadic ve Mert Hakan Yandaş'ı takımdan sorumlu tutup 'kadroyu bunlar yapsın' derse onu da kabul ederim. 4 kupa hedefiyle yola çıkıldı ama sadece Süper Lig'e kalındı, bu büyük bir hayal kırıklığıdır. İsmail Kartal maç kazandığında nasıl 'ben yaptım' diyorsa şampiyon olamazsa faturayı da kendisine kesmesi lazım. İsmail Kartal'ın Ryan Kent'e ne garezi var, neden istemiyor bu adamla ne alıp veremediği var anlamış değilim.

depophotos-18197322.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN