Arda Turan bombayı patlatıyor! Eyüpspor 100 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katıyor! 197 gol 70 asist...

Arda Turan bombayı patlatıyor! Eyüpspor 100 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katıyor! 197 gol 70 asist...

Süper Lig'in yeni takımı, Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, transfer bombasını patlatıyor. İstanbul ekibi, 100 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trendyol 1.Lig'de şampiyonluğu garantileyerek gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, 100 milyon euroluk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Süper Lig'de iddialı bir takımla mücadele etmeyi hedefleyen İstanbul ekibi, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Gelecek sezon tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, sezon sonunun yaklaşmasıyla kadro planlamasına başladı. Yeni sezonda iddialı bir takımla mücadele etmeyi planlayan İstanbul ekibi, gözünü 100 milyon euroluk dünya yıldızına dikti.

Yeni sezona Arda Turan ile başlaması beklenen İstanbul ekibi, transferde önceliği forvet hattına verdi. Süper Lig'in yeni ekibi, golcü transferi için gözünü Brezilya'ya dikti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Brezilya ekibi Grêmio formasını terleten golcü futbolcu Diego Costa ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Arda Turan'ın eski takım arkadaşını Eyüpspor'a transfer olması için ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 1,6 milyon euro olan 35 yaşındaki golcü oyuncu, Şubat ayında transfer olduğu Brezilya ekibinde 9 karşılaşmada görev alırken 6 gol 1 asiste imza attı.İspanyollar yazdı: Diego Costa, Fenerbahçe'ye yakın

35 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 100 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Tecrübeli golcü, futbol kariyeri boyunca toplamda 544 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 197 gol 70 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN