AFAD İl Müdürünün çocuğu pencereden düşerek hayatını kaybetti

AFAD İl Müdürünün çocuğu pencereden düşerek hayatını kaybetti

Van'da AFAD İl Müdürü Mehmet Ulutaş'ın 3 yaşındaki çocuğu pencereden düşerek yaralandı. Küçük çocuk kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı.

Van'ın AFAD lojmanlarındaki binanın dördüncü katında yaşayan AFAD İl Müdürü Mehmet Ulutaş'ın kızı Almira Ulutaş, dengesini kaybederek pencereden düştü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaldırıldığı Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

'ÇOK ÜZGÜNÜZ'

Dün olayın yaşandığı saat 17.30 sıralarında, dışarda oynadıklarını belirten Eyüp E., camın açık olduğunu sinekliğin açılıp Almira’nın düştüğünü söyledi. Ensar, "Biz oynarken ablasının hemen yanına düştü. Daha sonra ambulans geldi. İlk müdahaleyi yaptı. Çok üzgünüz" diye konuştu.

BABASI HATAY'DA GÖREVDEYDİ

Mehmet Ulutaş'ın, kızının ölüm haberini aldıktan sonra 55 gündür görev yaptığı Hatay’dan kara yoluyla Şanlıurfa'ya, oradan da helikopterle Van'a gelerek cenazeyi teslim aldığı belirtildi. Ailenin 3 çocuğundan en küçüğü olan Almira'nın cenazesi, toprağa verilmek üzere Ankara’ya götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN