Tüyler ürperten olayın adresi Ordu: Günlerdir kayıp olan adam çekyatın içinde ölü bulundu

Tüyler ürperten olayın adresi Ordu: Günlerdir kayıp olan adam çekyatın içinde ölü bulundu

Tüyler ürperten olay Ordu'da meydana geldi. Bir haftadır kayıp olarak aranan 58 yaşındaki Hüseyin Hasgül'ün evinden koku yayılması üzerine komşuları 112'ye ihbarda bulundu. Eve giren ekipler Hasgül'ü çekyatın içinde ölü buldu. Vücudunda çürümeler oluşan Hasgül'den alınan doku örnekleri kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde oturan 58 yaşındaki Hüseyin Hasgül'den bir haftadır haber alamayan yakınları polis kayıp başvurusunda bulundu.

Hasgül'ün yaşadığı evden kötü koku yayılması üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler Hasgül'ün evine girdi. Günlerdir aranan adam, çekyatın içinde ölü bulundu.

8421899.jpg

Hasgül'ün cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Ordu Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemede Hüseyin Hasgül’ün vücudunda kesici ve delici bir ize rastlanmadı. Vücudunda çürümeler oluşan Hasgül’den alınan doku örnekleri, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN