Tunceli'de yaşayanlar dikkat: Meteorolojiden sıcaklık uyarısı

Tunceli'de yaşayanlar dikkat: Meteorolojiden sıcaklık uyarısı

Yurt genelinde yaşanan yüksek sıcaklıklar her gün giderek artıyor. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Tahmin ve Uyarı Merkezi, Tunceli için 24 Temmuz için yüksek sıcaklık uyarısında bulundu. Merkez, yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını söyledi.

Kavurucu sıcaklar giderek artmakta. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Tahmin ve Uyarı Merkezi, Tunceli için 24 Temmuz için yüksek sıcaklık uyarısında bulundu. Merkez, geçtiğimiz çarşamba gününden itibaren hava sıcaklığının mevsim normallerinin 1 ile 5 derece üzerine çıktığını ifade ederek, Tunceli’de 23 Temmuz Pazar günü hava sıcaklığının 39 dereceyi bulacağını kaydetti.


YAŞLILAR, ÇOCUKLAR VE KRONİK RAHATSIZLIĞI OLANLAR...

Tahmin ve Uyarı Merkezi, sıcaklıklardaki yükselişe bağlı olarak güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN