Tunceli'de filmleri aratmayacak olay... Karşısına çıkan ayının ağzına sopayı sokarak kurtuldu!

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte mantar toplamaya giden vatandaş, bir ayının saldırısına uğradı. Elindeki sopayı ayının ağzına sokarak kurtulan adam ambulansa kadar at sırtında taşındı.

Tunceli'nin Pülümür ilçesine bağlı Kocatepe köyü Bobos Yaylası'na 2 arkadaşıyla mantar toplamaya çıkan Hüseyin Keskin'in karşısına ayı çıktı.

Keskin, kendisine saldıran ayıya elindeki sopayı vurdu. Keskin, ilk vuruşta kırılan sopanın parçasını ayının ağzına sokarak kurtulmayı başardı.

AT SIRTINDA AMBULANSA GÖTÜRÜLDÜ

Arkadaşlarının da gelmesiyle ayı kaçarken, iki bacağından yaralanan Keskin için sağlık, AFAD ve Munzur Arama Kurtarma Derneği'ne haber verildi.

ayi-1.jpg

Keskin, arkadaşları tarafından at sırtında köye kadar götürülerek, hazırda bekletilen ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Keskin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

SOPAYI AYININ AĞZINA SOKTU

Hüseyin Keskin'in arkadaşı Ali Korkut, bağırma sesiyle birlikte o yöne doğru koştuklarını belirterek, şunları söyledi:

"Hüseyin’in topallayarak koştuğunu gördüm. Baktık ki iki ayağından yara almış. Hüseyin’in anlattığına göre, ayı saldırınca elindeki sopayla bir tane vurmuş ayıya. Ayı da direkt ayağına saldırmış. Hüseyin ikinciyi vurunca sopa kırılıyor.

ayi-3.jpg

Çaresiz Hüseyin, kırık sopanın parçasını alıp ayının ağzına sokuyor ve o şekilde kurtuluyor. Ayının üst kısımda yavruları da varmış. Umut diye bir arkadaşı aradım o atla geldi aldı Hüseyin’i. Daha sonra ambulansa teslim ettik.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN