Tunceli'de etkili kar yağışı köy yollarını kapattı

Tunceli'de etkili kar yağışı köy yollarını kapattı

Türkiye'nin doğusunda havaların soğumasıyla birlikte etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Tunceli ilinde etkisini gösteren kar, 170 köy yolunu kapattı. Yolların açılması için ekipler çalışma başlattı.

Türkiye'nin doğusunda bulunan illerde soğuk hava etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Tunceli'de gece saatlerinde kar yağdı. Yağışla merkez ile Pülümür, Nazımiye, Hozat ve Ovacık ilçeleri beyaza büründü.

170 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Kent genelinde 170 köy yolu ulaşıma kapandı. Belediye ekipleri, ilçe merkezindeki karın temizlenmesi için çalışırken, Tunceli Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi ekipleri de kapalı köy yollarında çalışma başlattı.

1kapak-003.jpg

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karayolları 86'ncı Şube Şefliği'ne bağlı ekipler de Tunceli-Erzincan kara yolundaki keskin virajlara sahip 2 bin rakımlı Cankurtaran bölgesi ile Hozat ve Ovacık ilçeleri arasındaki Karaoğlan mevkisinde temizlik çalışmasını başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN