Niğde'de korkutan deprem | Son depremler

Niğde'de korkutan deprem | Son depremler

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Niğde'nin Bor ilçesinde saat 13.27'de 5.2 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği ise 5 km olarak ölçüldü.

Dün Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem Niğde'de de hissedilmişti. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre bugün de Niğde'nin Bor ilçesinde saat 13.27'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre ise 5.3 büyüklüğündeki depremin derinliği 7 km olarak ölçüldü.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, AFAD Genel Merkezinde açıklamalarda bulundu. Orhan Tatar depreme ilişkin "Büyük depremlerden sonra hasarlı binalardan uzak durulmalı. Bağımsız bir deprem olarak değerlendiriyoruz." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN