Sağlıkta şiddet son bulmuyor: Hasta yakınları kimliksiz muayeneyi reddeden doktorun burnunu kırdı

Sağlıkta şiddet son bulmuyor: Hasta yakınları kimliksiz muayeneyi reddeden doktorun burnunu kırdı

Sağlık alanında bitmek bilmeyen şiddetin son adresi Gaziantep oldu. Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisinde görev yapan Doktor Ahmet Hamdi Göçer, hasta yakınları tarafından darbedildi. Öfkeli hasta yakınının "Ne kimliği ulan, sen muayeneni yap" sözleriyle yumruklar savurduğu doktorun burnu kırıldı.

Gaziantep'te Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisinde saat 22.45 sıralarında bir doktor daha hasta yakınları tarafından darbedildi.

Acil serviste nöbetçi olan Acil Tıp Uzmanı Doktor Ahmet Hamdi Göçer, hasta kaydı yapmadan muayene talep eden ve "Ne kimliği ulan, sen muayeneni yap" diyen hasta yakınının yumruklu saldırısına uğradı.

8631316.jpg

DOKTORUN BURNUNU KIRDI

Aldığı yumruk darbeleriyle doktorun burnu kırılırken kavga, güvenlik görevlileri tarafından sonlandırıldı. Doktor, acil serviste yapılan ilk müdahalesinin ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Doktoru darp eden Kürşat Y. ile ismi öğrenilemeyen şahıslar polis ekiplerince gözaltına alındı.

8631314.jpg

TUTUKLANDI

Kürşat Y., Cumhuriyet Başsavcılığının talebiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kürşat Y.’nin kısa süre önce denetimli serbestlik ile cezaevinden çıktığı iddia edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN