Küçükçekmece'de bıçaklı saldırgan: Bacağından vurularak yakalandı

Küçükçekmece'de bıçaklı saldırgan: Bacağından vurularak yakalandı

İstanbul Küçükçekmece'de, çevredekileri tehdit ederek iki kişiyi bıçaklayan saldırgan, polis tarafından bacağından vurularak gözaltına alındı.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi İkitelli Mehmet Akif Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen korkunç bir olay, mahalle sakinlerini tedirgin etti. Süleyman G. (35) adındaki şahıs, elinde bıçakla sokakta çevredekileri tehdit ederek ilerlerken, iki kişiyi bıçakladı.

Küçükçekmece'de bıçaklı saldırgan dehşeti: Bacağından vurularak yakalandı - 2

Olay, yerel saatle sabahın erken saatlerinde gerçekleşti. Tanıkların ifadelerine göre, Süleyman G. elinde bıçakla çevreye tehditler savurarak yürümeye başladı. Bu sırada Ercan Özer ve Suriyeli El Muhammed Hayrullah'ı hedef alarak saldırdı. Ercan Özer kolundan, El Muhammed Hayrullah ise karnından yaralandı.

Çok sayıdaKüçükçekmece'de bıçaklı saldırgan dehşeti: Bacağından vurularak yakalandı - 3 vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ekipleri sevk edildi. Polis, elinde hala bıçak olan ve agresif davranışlar sergileyen Süleyman G.'ye teslim olması için uyarılarda bulundu. Ancak Süleyman G., polis ekiplerinin ihtarlarına rağmen bıçağı bırakmadı ve bir polis memuruna doğru ilerlemeye başladı. Bunun üzerine polis memuru tarafından bacağından vuruldu. Yaralanan saldırgan olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Küçükçekmece'de bıçaklı saldırgan dehşeti: Bacağından vurularak yakalandı - 4

Süleyman G.'nin geçmişte işlediği suçlardan dolayı 3 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Yaralanan Ercan Özer ve El Muhammed Hayrullah ise yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu ve olayın şokunu üzerlerinden atmaya çalıştıkları öğrenildi.

Küçükçekmece'de bıçaklı saldırgan dehşeti: Bacağından vurularak yakalandı - 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN