Ordu'daki 'sahte hemşirenin' kimliği tespit edildi: 'Nöbete gidiyorum' diyerek evden çıkmış

Ordu'daki 'sahte hemşirenin' kimliği tespit edildi: 'Nöbete gidiyorum' diyerek evden çıkmış

Ordu'nun Ünye ilçesinde hemşire formasıyla hastanede şüpheli hareketlerde bulunan 'sahte hemşirenin' kimliği tespit edildi. C.K.'nin mayıs ayında evlendiği eşi Y.K.'ye de kendini hemşire olarak tanıttığı ve 'nöbete gidiyorum' diyerek evden ayrıldığı ortaya çıktı.

Ordu Ünye Devlet Hastanesi'nde hemşire kıyafetleri giyerek acil serviste, hastane koridorlarında ve bekleme odasında oturarak şüpheleri üzerine çeken kadın, acil servis sorumlusunun sorularına karşılık isminin Rabia Yılmaz olduğunu ve hemşire olarak hastaneye atandığını söyledi. Nüfus cüzdanıyla söylediği isimin uyuşmadığını tespit eden görevli, güvenliğe haber vermek için odadan ayrılınca sahte hemşire hastaneden kaçarak uzaklaştı.

HASTALARA TEDAVİ UYGULAMAMIŞ

Personelin şikayeti üzerine güvenlik kameralarını inceleyen hastane yönetimi, ağustos ayının son haftasından eylül ayının ilk haftasına kadar 10 günlük süre içerisinde aralıklı olarak kadının kantin bekleme ve aktif tedavinin yapılmadığı alanlarda gezdiği, tedavi hizmetlerinde herhangi bir işlem ve tedavi yapmadığını belirledi.

14.jpg

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü'nün başvurusu üzerine Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında kendisini hastanede Rabia Yılmaz olarak tanıtan kadının kimliğinin C.K. olduğu tespit edildi. C.K.'nın önümüzdeki günlerde ifadeye çağırılacağı öğrenildi.

'NÖBETE GİDİYORUM' DİYE EVDEN ÇIKMIŞ

C.K.'nin mayıs ayında evlendiği Y.K.'ye de evlilik öncesi Ankara'da 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nde çalıştığını ve istifa ettiğini söylediği ortaya çıktı. Evlendikten sonra eşine atama beklediğini söyleyen C.K.'nin yaklaşık 2 ay önce Ünye Devlet Hastanesi'ne atandığını belirtip, 'Nöbete gidiyorum' diyerek evden çıktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN