Ordu'da 'sahte hemşire' alarmı: Sorulara yanıt veremeyince kendini ele verdi

Ordu'da 'sahte hemşire' alarmı: Sorulara yanıt veremeyince kendini ele verdi

Ordu'nun Ünye ilçesindeki Ünye Devlet Hastanesi'nde sahte hemşire olduğu iddiası sonrası Ordu İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı. Personel tarafından sorular sorulduğunda, hemşire kıyafeti giyen kadının bazı sorulara tutarsız cevaplar verdiği ve bazı sorularının yanıtsız kaldığı tespit edildi.

Ordu'nun Ünye ilçesindeki Ünye Devlet Hastanesi'nde sahte hemşire olayı gündemde. Hemşire kıyafeti giyen bir kadın, acil servis koridorlarında dolaşıp bekleme salonundaki koltuklarda oturduğu sırada personelin dikkatini çekti. Personel, tanımak için sorular sorduğunda kadının bazı sorulara tutarsız cevaplar verdiği ve bazı sorularının cevapsız kaldığı tespit edildi. Durum hastane yönetimine bildirildi ancak kadın hastaneden kaçtı.

oo-001.jpg

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Bunun üzerine, hastane yönetimi güvenlik kameralarını inceleyerek, hemşire kıyafetli kadının farklı günlerde hastaneye geldiğini ve sahte hemşire olduğunu tespit etti. Ünye Devlet Hastanesi yönetimi, olayı Ordu İl Sağlık Müdürlüğü'ne bildirdi ve müdürlük konuyla ilgili inceleme başlattı. Sahte hemşirenin kimliği henüz tespit edilemezken, sosyal medya hesaplarında Rabia Y. ismini kullandığı öğrenildi.

SUÇ DUYURUSU AÇILDI

Ünye Devlet Hastanesi yönetimi, olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunurken, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü de konu hakkında soruşturma başlattı. Sahte hemşirenin gerçek adının tespit edilemediği ifade edilirken, olayın ardından hastanenin güvenlik önlemlerinin artırıldığı belirtildi. Sahte hemşirenin amacının ne olduğu ve bu olayın sağlık sektöründe yarattığı endişeler de halen devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN