Ordu’da otomobil uçurumdan kumsala düştü: 4 yaralı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denize uçtu. Kızlarının içinde bulunduğu aracın denize düştüğünü gören anne de 10 metre yükseklikten aşağı atladı. Kazada can kaybı yaşanmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde Çamsan Park Otel'e düğüne gelen aile yolu şaşırdıktan sonra aracı mezarlığın kenarındaki yola park etti.

Üç kızıyla birlikte düğüne giden annenin park eden araçtan inmesi sonrası araç rampada içinde 3 kadınla birlikte hareket etmeye başladı. Rampada hızlanan araç bir anda 10 metrelik yükseklikten denize düştü.

Bu sırada kızlarının içinde bulunduğu aracın deniz kenarına düştüğünü gören anne de 10 metre yükseklikten aşağı atladı.

Kaza sonrası araçtaki 2 kadın çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılırken araçta sıkışan 1 kadın ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarıldı.

Deniz kenarına düşen aracın peşinden 10 metrelik yükseklikten atlayan anne de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazada can kaybı yaşanmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN