Onarımı yapılmıştı! Sağanak yağış yüzünden istinat duvarı çöktü

Onarımı yapılmıştı! Sağanak yağış yüzünden istinat duvarı çöktü

Yaklaşık 6 önce etkili yağmurlar nedeniyle Elazığ'da çöken istinat duvarı bakım onarımı yapıldıktan sonra bir daha çöktü. Sağanak yağışın etkili olduğu Elazığ kenti genelinde bazı istinat duvarlarının çöktüğü kaydedildi.

Elazığ'da etkili olan sağanak yağış kent genelinde istinat duvarlarının çökmelerine neden oldu. Yaklaşık 6 ay önce yıkılan istinat duvarlarının bakımı ve onarımı yapılmıştı.

Yağışın etkisiyle Abdullah Paşa Mahallesi’nde bulunan bir sitenin istinat duvarında kısmi çökmeler meydana geldi.

Site sakinleri her yağış döneminde istinat duvarında çökmelerin olduğunu, ayrıca yıkılan duvarın üst kısmında çocuk parkının olduğuna dikkat çekerek bu soruna kalıcı çözümler beklediklerini dile getirdi.

'ÇÖZÜM İSTİYORUZ'

Sitede yaşayan Volkan Balcı, ’’Buradaki duvar, bu bir sene içerisinde yıkıldı. Aracımızı kıl payı kurtardık. Sonradan yine yıkıldı. Görülen toprak kısımlar, yağmur yağdıkça hepsi yıkılacak, dökülecek. Ayrıca burada çocuk parkı var ve bu sefer de çocukların canına mal olacak. Bu cenazenin bir an önce kaldırılması lazım. Binanın önü boşaldığı zaman ne olacak tahmin bile edemiyorum. Buna bir an evvel çözüm bulunmasını istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN