Öğrenci servisi 56 yaşındaki kadının iki kere üstünden geçti: Hayati tehlikesi sürüyor

Öğrenci servisi 56 yaşındaki kadının iki kere üstünden geçti: Hayati tehlikesi sürüyor

Burdur'da öğrenci servisi şoförü, öğrenciyi alıp sokaktan çıkmak için geri giderken 56 yaşındaki Zeynep K.'ye çarptı. Minibüsün altında kalan kadını fark etmeyen servis şoförü, ileri yönde hareket edince Zeynep K.'nin üzerinden ikinci kez geçti. Yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden kadının hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Servis şoförü M.A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Burdur'da Bahçelievler Mahallesi Akdemir Sokakta okul servisi şoförü M.A. öğrenciyi almak için sokağa girdi. Öğrenciyi aldıktan sonra sokaktan çıkmak için geri manevra yapan M.A., yolda bekleyen ve servis minibüsünü fark etmeyen 56 yaşındaki Zeynep K.'ye çarptı.

1-011.jpg

Yere düşen Zeynep K., minibüsün altında kaldı. Birine çarptığını fark etmeyen servis şoförü, minibüsün sağ arka tekeriyle kadının üzerinden geçti. Sarsıntı sonrası minibüsü durduran sürücü, sonra ileri yönde gidince kadının üzerinden ikinci kez geçti.

2-003.jpg

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zeynep K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından götürüldüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yoğun bakım servisinde tedavisi süren Zeynep K.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Servis şoförü M.A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN