Niğde'de feci kaza! Kamyonet ve otomobil birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Feci sonuçlar doğuran trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Niğde'nin Konaklı kasabası girişinde bir kamyonetle otomobil birbirine girdi. Kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken 5 kişinin de yaralandığı kaydedildi. Hurdaya dönen otomobil ve kamyonet çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Niğde - Kayseri karayolu Hüyük-Konaklı Kasabası girişindeki kavşakta meydana gelen trafik kazasında; Hacı Bekir Y. (48) idaresindeki 06 COZ 492 plakalı otomobil ile T.K (26) idaresindeki 51 HF 918 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Hacı Bekir Y. olay yerinde hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-6.jpg

YARALILARA OLAY YERİNDE MÜDAHALE EDİLDİ

Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de kazada hafif yaralanan kamyonet sürücüsü T.K ile M.Y., N.Y., K.U. ve A.B.A.’yı ola yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

yeni-proje-7.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazaya karışan otomobil ve kamyonet çekici ile kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.