Karaman'da erkek şiddeti: Anlaşmalı boşanacağı eşini bıçakladı

Karaman'da erkek şiddeti: Anlaşmalı boşanacağı eşini bıçakladı

Karaman'da Uğur Y. isimli erkek, anlaşmalı boşanmak için adliyeye birlikte dilekçe verdiği eşi Yıldız Y.'yi mahkeme dönüşü, çalıştığı yerin önünde bıçakladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken olay yerinden kaçan saldırgan, daha sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Karaman ilinin Cumhuriyet Mahallesi Ereğli yolunda, sabah saatlerinde bir bıçaklama olayı yaşandı. Uğur Y. (40) ve eşi Yıldız Y. (37), Karaman Adliyesi'nde aile mahkemesine anlaşmalı boşanmak için müracaatta bulundu. Mahkeme dönüşü Yıldız Y., çalıştığı mobilyacıya döndü. Uğur Y. ise bir süre sonra Yıldız Y.'nin peşinden iş yerine gelerek kadını kalçasından bıçakla yaraladı.

Uğur Y. 1-005.jpgotomobiline binip olay yerinden uzaklaşırken adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yıldız Y., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uğur Y. kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN