Karadeniz'de kar sürprizi! Aracıyla yola çıkanlar önünü görmekte zorlandı... O anlar kamerada

Karadeniz'de kar sürprizi! Aracıyla yola çıkanlar önünü görmekte zorlandı... O anlar kamerada

Kasım ayının ortasına gelinmesiyle birlikte hava sıcaklıkları da git gide düşmeye başlıyor. Birçok ilde yağmurlu hava etkili olurken kar yağışı haberleri de gelmeye başladı. İşte, son olarak Karadeniz'den gelen sürpriz kar görüntüleri...

Yaz ayları boyunca kavurucu sıcaklıklarla mücadele eden Türkiye'de kar yağışı dört gözle bekleniyor. Birkaç hafta öncesine kadar mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar yavaş yavaş düşmeye başlarken yağışlar da etkisini göstermeye başladı...

ORDU'DA YILIN İLK KARI YAĞDI

Özellikle bu hafta düşen sıcaklıklarla birlikte ülkenin birçok noktasında yağışlar da etkili olmaya başladı. Kuraklık korkusu devam ederken yağmur yağması ise herkesi sevince boğdu.

Herkesin merakla beklediği kar yağışının başlayacağı tarihler de merak edilirken, Doğu Anadolu Bölgesi'nin ardından ilk kar yağışı haberi şimdi de Ordu'dan geldi.

ordu-kar-yagisi-1.jpg

Ordu'da akşam saatlerinde sürpriz bir şekilde başlayan kar yağışı herkesi sevince boğdu. Aracıyla trafikte olanlar aniden bastıran kar karşısında hem şaşkın hem de mutlu olurken, etkisini artıran yağış trafiktekilerin önünü görmesini de zorlaştırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN