İstanbul'un orta yerinde şaşkına çeviren olay: Firari maymun kayıplara karıştı

İstanbul Fatih'te dün vatandaşları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Kaldırımdaki maymun, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Etrafta koşup ağaca çıkan maymun vatandaşlara saldırdıktan sonra kayıplara karıştı.

Dün öğle saatlerinde İstanbul'un tarihi semtlerinden Fatih'in Balat bölgesinde yaşanan olay, vatandaşları şaşkına çevirdi. Toplu taşıma araçlarından inen ve kaldırımda yürüyen vatandaşlar, bir parke taşının üstünde duran bir maymunun varlığını fark etti. Hemen etrafını saran kalabalık, cep telefonlarıyla maymunun fotoğraflarını çekerken, bazıları ise onu yakalamaya çalıştı.

KAYIPLARA KARIŞTI

Ancak kalabalığın etkisiyle korkan maymun, bir süre ağaçlara tırmandı ve orada beklemeye başladı. İnsanların yaklaşmaya çalışmasına rağmen hareket etmeyen maymun, bir süre sonra ağaçtan inerek vatandaşlara saldırdı ve ardından kayıplara karıştı.

Olayı görenlerden Şahin Olcay, yaşananları şu şekilde anlattı: "Metrodan indikten sonra maymunu gördüm. Maymun sonra kaçmaya başladı. Peşinde gidip sahibi var mı diye baktım ama sahibi yoktu. Ağaca çıkınca insanlar bisküvi verdi, bisküviyi yedikten sonra paketi uzatan vatandaşlara paketi fırlatıp saldırmaya başladı. Kargalar gelip maymuna saldırınca o da kargalara saldırdı. En sonunda da kaçtı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN