Elazığ'da cip ile halk otobüsü çarpıştı, yolcular ölümden döndü

Elazığ’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği cip, kavşakta karşılaştığı halk otobüsüne çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken, kaza anları ise otobüsün araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

Feci kaza, sabah saatlerinde Yemişlik TOKİ mevkiindeki kavşakta meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği cip, şehir içi yolcu otobüsüne çarptı. Kazada, 1'i kadın, 2 yolcu ile cip sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

7603132.jpg

KAZA ANI KAMERADA

Bu arada kaza, otobüsün araç içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde, durağa koşarak gelen kadın yolcunun bindiği otobüsün orta kapısına, kavşakta cipin çarpması, kadının savrulması, sürücünün otobüsü durdurarak, yolcuların acilen inmesini istemesi, kadının ayağının kırıldığını ve hareket edemediğini söylediği anlar yer aldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

7603137.jpg

7603141.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN