Düzce, İstanbul’a dönüyor! Dev proje başladı

Düzce, İstanbul’a dönüyor! Dev proje başladı

Düzce de İstanbul'a dönüyor! Şehrin yapısını değiştirecek olan Modern Sanayi Sitesi projesinde git gide sona yaklaşılıyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün vizyon projesi olarak hayata geçen projenin bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Düzce'de inşaatı devam eden Modern Sanayi Sitesi projesinin yüzde 75’lik bölümü tamamlandı. Şehir merkezindeki eski sanayi çarşısının hem görüntü hem de gürültü kirliliği oluşturması nedeniyle Beslanbey Mevkii’nde hayata geçirilen yeni sanayi sitesi, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün vizyon projelerinden bir olma özelliğini taşıyor.

Faruk Özlü’nün girişimleriyle başlatılan projenin, daha ulaşılabilir, daha modern ve günün şartlarına göre dizayn edilmiş bir sanayi sitesi olarak bir yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

duzce-proje-sanayi-sitesi3.jpg

'DÜZCE'YE DEĞER KATACAK'

Tüm hızıyla ilerleyen inşaatın ilk etabında 102 olmak üzere toplam 385 dükkan yer alacak. 63 dönüm arazi üzerinde ilk etap inşaatı devam eden sanayi sitesinin ikinci etabına yönelik ihale hazırlıklarına da başlandı.

Başkan Özlü, inşaatında yoğun çalışmanın devam ettiği modern sanayi sitesinin her açıdan Düzce’nin değerine değer katacak bir proje olduğunu belirterek “İnşaatımızın yaklaşık yüzde 75’lik bölümünü tamamladık. Kalan kısımlarında kısa sürede bitmesiyle ilk etabımız meydana çıkmış olacak. İkinci etabın ihalesini de gerçekleştirmemizin ardından söylediğimiz şekliyle tamamını bir yıl içerisinde bitirmiş olacağız. Daha sonra eski sanayi çarşısı bölgesinde kentsel dönüşüme başlayacağız. Buradaki fiyatlarını makul tuttuğumuzu daha önce ifade etmiştim. Esnaflarımız müsterih olsunlar. Buradan alacakları sadece bir dükkan değil alt yapısı tamamlanmış bir site olacaktır” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN