Finale son 3 bölüm: Ben Bu Cihana Sığmazam'a 'savcı' geliyor

Finale son 3 bölüm: Ben Bu Cihana Sığmazam'a 'savcı' geliyor

Üç bölüm sonra ekranlara veda edecek olan 'Ben bu Cihana Sığmazam'a yeni bir oyuncu dahil oluyor. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Hazal Soncul, savcıyı canlandıracak.

ATV ekranlarında her salı izleyicileri ekran başına toplayan "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın 68'inci bölümde ekranlara veda etmesi planlanıyor. Son olarak 65'inci bölümü yayınlanan dizide "Tura" isimli bela bir karakter ortaya çıkmıştı.

0x0-65-bolum-foto-galeri-1714375580733.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Burak Çelik ve Mustafa Üstündağ gibi oyuncuların rol aldığı dizinin 66'ncı bölümüne "savcı" karakteri konuk oluyor. Savcıyı, daha önce "Çukur" ve "Vatanım Sensin" gibi dizilerde rol alan Hazal Soncul'un canlandıracağı öğrenildi.

hazal-soncul-ben-bu-cihana-sigmazam.jpg

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cezayir yaptığı plan sonucunda Erman'ı ele geçirmeyi başarır. Erman şimdiye kadar yaptığı tüm kötülüklerin hesabını vermek zorundadır. Öte yandan Tura adlı bir bela ortaya çıkar. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Tura'nın amacı Cezayir'den geçmişin intikamını almaktır.

0x0-65-bolum-foto-galeri-1714375578977.jpg

Leyla, bebeğinin cinsiyetini öğrenmenin sevincini ailesiyle paylaşır. Fransa'daki karanlık geçmişi nedeniyle zor durumda olan Arzu, kızı Ada'yı kullanarak Cezayir'den yardım ister. Elif, Arzu'nun oynadığı oyunu açığa çıkarmaya çalışırken kendisini bir oyunun içinde bulacaktır.

0x0-65-bolum-foto-galeri-1714375581521.jpg

Cezayir, Gedikali'nin fabrikasını alan gizemli ismin Tura olduğunu öğrenince harekete geçer. Tura ise Vedat'ı ele geçirerek çoktan hamlesini yapmıştır. Atakan, Cezayir ve Tura'yı bir araya getirir. Yıllar sonra karşı karşıya gelen ikilinin buluşması Tura'nın bir başka sürprizine gebedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN