Burdur'daki orman yangını yedinci gününde

Burdur’da Karanlıkdere Kanyonu’nda meydana gelen yangını söndürme çalışmaları yedinci gününde devam ediyor. Yangın kontrol altına alındıktan sonra 7 Ekim'de tekrar alevlendi. Havadan uçak ve helikopterlerle yoğun müdahale devam ederken kanyondaki yangın, karadan da çok sayıda yangın söndürme personeli, iş makinesi ve arazözlere söndürülmeye çalışılıyor.

Burdur'un Altınyayla ilçesindeki Karanlıkdere Kanyonu'ndaki ormanlık alanda 2 Ekim'de meydana gelen ve kontrol altına alınmasının ardından 7 Ekim'de tekrar alevlenen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

7876838.jpg

Arazi yapısı sarp olması nedeniyle karadan ulaşmanın güç olduğu kanyondaki yangına, havadan müdahale sabah saatlerinde yeniden başladı.

7876841.jpg

Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgede gece gündüz çalışma yürüterek yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Havadan uçak ve helikopterlerle yoğun müdahale edilen kanyondaki yangın, karadan da çok sayıda yangın söndürme personeli, iş makinesi ve arazözlere söndürülmeye çalışılıyor.

7876848.jpg

NE OLMUŞTU?

Karanlıkdere Kanyonu'nda 2 Ekim'de çıkan orman yangını, 4 Ekim'de havadan müdahaleyle kontrol altına alınmış, 7 Ekim'de yeniden büyümüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN