Burası Türkiye'nin en güzel köşelerinden! Her şey doğal ve temiz... Giden resmen büyüleniyor

Burası Türkiye'nin en güzel köşelerinden! Her şey doğal ve temiz... Giden resmen büyüleniyor

Düzce Akçakoca'da bulunan Aktaş Şelalesi, doğanın bozulmamış saf güzelliğini gözler önüne seriyor. Yerli yabancı milyonlarca turiste ev sahipliği yapan şelale, ziyaretçilerini resmen büyülüyor. İşte, Aktaş Şelalesi'nin kendine hayran bırakan güzelliği...

Düzce'nin öne çıkan turistik alanları arasında yer alan Aktaş Şelalesi, tropikal görüntüsü ve eşsiz manzarasıyla görenleri hayran bırakıyor. 50 metrelik yükseklikten akan suyun sesiyle birleşen yeşillikleriyle şelale, yıl içinde yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlıyor.

"SANKİ TROPİKAL BİR ORMANDA GİBİYİM"

Gezmek amacıyla Ankara'dan Düzce'ye gelen Onur Aydınoğlu, Aktaş Şelalesi'nin güzelliğini şu sözlerle anlatıyor:

13-1.jpg

“Ankara’dan Düzce’ye gezmeye geldim. Şimdi Aktaş Şelalesi'ndeyim. Öncelikle şelaleden başlayayım. Şelale harika. Sesi ve suyu mükemmel. Şu anda tropikal bir ormanda gibiyim. Yolla ilgili konuşmak gerekirse zorlu bir yürüyüş yolu var. Taşlı, çamurlu yollardan geçiyorsunuz ve yollar tamamen dağ. Düzgün bir yol yok. Herhangi bir kronik rahatsızlığınız var ise veya belli bir yaş üzerindeyseniz gelmek biraz zor. Ancak gelirken dahi tüm manzaralar çok hoş. Eğer Düzce’ye yolunuz düşerse, Akçakoca’ya yolunuz düşerse kesinlikle gelmenizi öneriyorum”

13-2.jpg

Ankara'ya en yakın denizi olan yerin Akçakoca olduğunu da aktaran Aydınoğlu, “Denizi kıyısı olan Akçakoca, Ankara’ya en yakın yer. Zaten denize kadar gelip burayı görmemek büyük hata olur. Burası Düzce’nin, hatta Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN