Belediye Başkanı Köse: “Annelerimizin varlığı hayatımıza neşe ve anlam katar”

Belediye Başkanı Köse: “Annelerimizin varlığı hayatımıza neşe ve anlam katar”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, tüm annelerin bu anlamlı gününü kutlayarak: “Anneler, sevgi, fedakarlık ve şefkatin en güzel örneklerini sunarlar. Onların varlığı, yaşamımıza neşe ve anlam katar.“ dedi.

Başkan Köse mesajında: “Annelerimizin bizlere olan sevgisi ve desteği, hayatımızın her anında bizimle birliktedir. Onların emeklerini ve fedakarlıklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz, ancak sevgimizi ve minnettarlığımızı her zaman gösterebiliriz.

Unutmayalım ki, annelerimiz hayatımızın en kıymetli hazineleridir ve onları her gün hatırlamak, sevgi ve saygıda kusur etmemek bizim için bir görevdir. Onların varlığı, yaşamımızı daha anlamlı ve güzel hale getirmektedir.

Annelerimiz, ailelerinin ve toplumun temel taşı olan annelik görevini büyük bir özveri ile yerine getirmektedir. Sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yön verip, onlara sevgi, şefkat ve rehberlik yapmaktadır.

Başta şehrimiz anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.“ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN