Adana'da sulama kanalında 2 çocuk akıntıya kapıldı

Adana'da sulama kanalında 2 çocuk akıntıya kapıldı

Adana'da sıcak havadan bunalan çocuklar, serinlemek için girdikleri sulama kanalında akıntıya kapıldı. Çevredekilerin kahramanca müdahalesiyle kurtarılan çocuklar, tedavi görmek üzere hastaneye kaldırıldı. Sıcak hava dalgasının etkisiyle yaşanan bu olay, dikkatleri sıcak hava risklerine çekiyor.

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla kanaldan çıkartılan çocuklar hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

1kapak-005.jpg

Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da bugün araç termometreleri 35 dereceyi gösterdi. Sıcak havanın etkisini gösterdiği kentte sıcaktan bunalan 12-13 yaşlarındaki 2 çocuk, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde sulama kanalına girdi. Bir süre sonra çocuklar akıntıya kapılıp sürüklenmeye başladı ve çevredekilerden yardım istediler.

ÇOCUKLAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen vatandaşlar sulama kanalına atlayıp çocukları kurtardı. Sağlık ekipleri ise çocukları ambulansla hastaneye kaldırdı. Çocukların durumunun ağır olduğu belirtildi. Öte yandan, sulama kanalına giren çocuklardan birinin terliğinin kanal kenarında kaldığı görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN