18 yaşındaki genç, ziyarete gittiği dayısının bahçesinde başından vuruldu

18 yaşındaki genç, ziyarete gittiği dayısının bahçesinde başından vuruldu

Karaman'da 18 yaşında bir genç, ziyaretine gittiği dayısının evinin bahçesinde, otomobilden tüfekle ateş açılması sonucu başından vurularak yaralandı. Vurulan genç hastaneye kaldırılırken, olaya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.

Bugün saat 12.00 sıralarında Karaman'ın Zembilli Ali Efendi Mahallesi 728 Sokak'ta meydana gelen olayda; Murat S. (18), ziyaret için gittiği dayısı Selman Ü.'nün evinin bahçesindeyken, otomobilden tüfekle ateş açıldı. Başına isabet eden saçmalarla yaralanan Murat S., kanlar içinde yere yığıldı. Şüpheliler ise otomobille kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Murat S., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

2 KİŞİ YAKALANDI

Polis, otomobilden ateş açtığı iddiasıyla Ferdi U. ve Ali U.'yu yakalayıp, gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN