Yeni Star Trek filmi duyuruldu! Aradan geçen 8 yıl sonra gösterime girecek

Yeni Star Trek filmi duyuruldu! Aradan geçen 8 yıl sonra gösterime girecek

Bilim kurgu film serisi Star Trek'in yeni filmi resmen duyuruldu! Aradan geçen 8 yıl sonra gösterime girecek! İşte ayrıntılar...

Las Vegas'ta düzenlenen CinemaCon fuarı, sinema dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor. Bugün Paramount stüdyosunun paneli, sinema endüstrisine dair heyecan verici duyurularla dolu geçti. Stüdyo, yakında vizyona girecek filmlerini ve gelecek projelerini katılımcılarla paylaşırken, özellikle Star Trek serisine dair yapılan önemli açıklama dikkatleri üzerine çekti.

Ocak ayında sızan haberler, ana seriden bağımsız yeni bir Star Trek filminin hazırlığında olduğunu ve bu filmin, Andor dizisiyle adından söz ettiren Toby Haynes tarafından yönetileceğini ortaya koymuştu. Bu haberler, bugün Paramount tarafından resmen doğrulandı. Stüdyo, Toby Haynes'in yöneteceği yeni Star Trek filmini duyurdu.

2025 YILINDA GÖSTERİME GİRMESİ PLANLANIYOR

10 Greatest Ship Reveals In Star Trek – Page 2

Todd Haynes'ın yöneteceği bu film, Star Trek evreninde yıllar öncesine dayanan bir orijinal hikâyeyi anlatacak. Dolayısıyla, Kaptan Kirk ve Spock gibi tanıdık karakterlerin bu filmde yer alması beklenmiyor. Filmin, Star Trek'in köken hikayesini ele alacağı belirtiliyor. Filmin ise 2025 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

Filmin senaryosunu ise Seth Grahame-Smith kaleme alıyor. Grahame-Smith, "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" ve "Pride and Prejudice and Zombies" gibi ilginç konseptlere sahip eserlerin yazarı olarak tanınıyor. Senarist olarak seçilmesi, bu filmde Star Trek evrenine farklı bir yaklaşımın olabileceğini işaret ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN