Ninja Kaplumbağalar'ın filmi geliyor! Bu kez bambaşka olacak: +18 sınırı getirilecek

Ninja Kaplumbağalar'ın filmi geliyor! Bu kez bambaşka olacak: +18 sınırı getirilecek

Popüler çizgi film olan Ninja Kaplumbağalar'ın filmi geliyor! Bu kez komedi değil, daha farklı unsurlar içerecek! Filme +18 yaş sınırı getirileceği iddialar arasında...

Son sızıntılara göre, Ninja Kaplumbağalar serisinin birkaç yıl içinde yeni bir filmle geri döneceği belirtiliyor. Genellikle komedi unsurlarıyla öne çıkan serinin, bu sefer daha karanlık bir temayı ele alması bekleniyor. Büyük ölçüde yetişkinlere yönelik olacağı iddia edilen yapımın, +18 yaş sınırına sahip olacağı bile konuşuluyor.

DC Films'in ünlü yöneticisi Walter Hamada, filmin hazırlıklarına başladıklarını ve projenin öncekiler gibi animasyon şeklinde olmayacağını açıkladı. Serinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanan bu gelişmenin, film endüstrisinde dengelerin değişmesine neden olabileceği öne sürülüyor.

TEENAGE MUTAN NINJA TURTLES: THE LAST RONIN'DEN UYARLAMA OLACAK

ninja-kaplumbagalar-1.webp

Filmin Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin isimli eserden uyarlanacağı belirtiliyor. Senaryoyu sevilen senarist Tyler Burton Smith kaleme alacak. Yönetmenin henüz belli olmamakla birlikte, alanda deneyimli bir isim olması bekleniyor. Ayrıca projenin oldukça yüksek bir bütçeyle hayata geçirilmesi planlanıyor.

Distopik bir evrende geçecek olan The Last Ronin, kötü niyetli robot ninjalara karşı savaş verecek kahramanımızın macerasını konu alacak. Hayatta kalan son ninja kaplumbağanın intikam mücadelesini izleyeceğimiz film, şimdiden büyük bir ilgi görmeye aday gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN