Dune 3 için çalışmalar başladı! Çıkış tarihi belli oldu: Heyecan dorukta

Dune 3 için çalışmalar başladı! Çıkış tarihi belli oldu: Heyecan dorukta

Dune hayranlarını sevindirecek gelişme! Dune 3 için çalışmalar başladı! Filmin çıkış tarihi belli oldu! İşte ayrıntılar...

Dune hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşanıyor; çünkü Dune 3'ün resmi olarak geliştirilmekte olduğu duyuruldu. Denis Villeneuve'un yönetmen koltuğunda yer alacağı bu üçüncü film, Dune 2'nin büyük başarısının ardından resmiyet kazandı.

DUNE 2 600 MİLYON DOLARI AŞKIN HASILAT ELDE ETTİ

Dune Viewership Surpasses Zack Snyder's Justice League On HBO Max

Dune 2, gişede 600 milyon doların üzerinde bir hasılat elde ederek, serinin ilk filminin başarısını geride bıraktı ve bu başarı, üçüncü bir film için kapıları araladı. Yapımcı şirket Legendary'nin doğruladığı üzere, üçüncü film Denis Villeneuve tarafından yönetilecek şekilde geliştiriliyor ve Frank Herbert'in Dune: Mesih romanından uyarlanacak.

Yönetmen Villeneuve, daha önce yaptığı açıklamada, "Kesinlikle üçüncü bir film isteği var, ancak bunu aceleye getirmek istemiyorum" diyerek Hollywood'un kalite yerine sadece vizyon tarihlerine odaklanma tehlikesine işaret etmişti. Villeneuve ayrıca, Mesih'in muhtemelen franchise'ın son filmi olacağını belirtmişti.

Henüz filmle ilgili detaylar net değil, ancak Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Florence Pugh ve Josh Brolin gibi oyuncuların geri döneceği tahmin ediliyor. Ayrıca, Anya Taylor-Joy'un Alia Atreides karakteri ile filmde yer alması muhtemel görünüyor.

DUNE 3 2026 YILINDA ÇIKABİLİR

Dune: Part Two Won't Arrive Until Next Year - Gadget Advisor

Dune 3'ün potansiyel yayın tarihi henüz resmi olarak duyurulmadı, ancak Dune Mesih'in orijinal kitaptan 12 yıl sonrasını anlattığı göz önüne alındığında, serinin takip eden filmi için 2026 yılı olası bir çıkış tarihi gibi görünüyor. Villeneuve, Mart 2022'de yaptığı açıklamada, "İkinci bölümü mümkün olduğunca hızlı yapmak istiyorum, ardından birkaç yıl bekleyeceğim" şeklinde belirtmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN