Bayram haftasında 6 film izleyiciyle buluşuyor: Paranoyanın kovaladığı sıradan bir adam

Bayram haftasında 6 film izleyiciyle buluşuyor: Paranoyanın kovaladığı sıradan bir adam

Yapımlar arasında yönetmen Stephan Castang’ın ‘Vincent Ölmeli’ filmi öne çıkıyor. Mathieu Naert’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrolüne hayat veren Karim Leklou, herkesin kendisini öldürmeye çalıştığını düşünen paranoyak bir adama dikkat çeken performansıyla hayat veriyor. Recep Akdağ’ın yönettiği, Sarp Bozkurt, Asuman Dabak ve Sedef Şahin’in rol aldığı ‘Bodrum Seferi’ ise yerli komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Sinemalarda bayram haftasında toplam 6 film izleyiciyle buluşuyor. Filmlerde, yönetmen Stephan Castang’ın ‘Vincent Ölmeli’ öne çıkıyor. Filmin başrolü Karim Leklou herkesin kendisini öldürmeye çalıştığını düşünen paranoyak bir adam performansıyla dikkat çekiyor.

VINCENT ÖLMELİ: Stephan Castang’in yönetmen koltuğunda oturduğu film sıradan bir hayat yaşayan bir adamın, ortada bir sebep yokken, tanıdığı tanımadığı herkesin kendisini öldürmeye çalışması sonucu yaşadıklarını beyazperdeye taşıyor. Mathieu Naert’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde Vincent karakterini Karim Leklou canlandırıyor. Filmde, Vimala Pons, François Chattot, Jean-Remi Chaize ile Karoline Rose Sun başrolleri paylaştı.

12kr02bodrum.jpg

BODRUM SEFERİ: Recep Akdağ’ın yönettiği, Sarp Bozkurt, Asuman Dabak ve Sedef Şahin’in rol aldığı ‘Bodrum Seferi’ yerli komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

OMEN: İLK KEHANET: Korku filmi “’Omen: İlk Kehanet’, kiliseye hizmet etmek üzere Roma’ya gönderilen genç bir Amerikalı kadının kendi inancını sorgulamasına sebep olan bir karanlıkla karşılaşması sonucu yaşananları işliyor. Arkasha Stevenson’ın yönetip, Keith Thomas ile senaryosunu yazdığı filmde, Nell Tiger Free, Bill Nighy ve Sonia Braga rol aldı.

NUH’UN GEMİSİ: Sergio Machado ve Rene Veilleux’nun yönettiği, Brezilya ve Hindistan ortak yapımı anime film ‘Nuh’un Gemisi’ izleyici ile buluşacak. Çocuklarla animasyon tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen yapım, sahne korkusu olan karizmatik şair ve yetenekli Vini ile gitarist Tito adındaki iki farenin hikayesini ele alıyor.

SUGA|AGUST D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE: BTS’in ikonik üyesi Suga’nın konserinin beklenen müzikali ‘SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie’, Jun-Soo Park yönetmenliğinde dün vizyona girdi. İzleyicilerin konser heyecanına ortak olmasına imkan sunan filmde ayrıca BTS grubunun tüm üyelerinin RM, Jimin ve Jung Kook ile özel düetleri de yer alıyor.

ÜÇ HARFLİLER: NAZAR: Melodi Tözüm’ün yönettiği yerli korku filmi ‘Üç Harfliler: Nazar’, torun sahibi olmanın hayalini kuran genç bir kızın cinlerle anlaşma yapmasının ardından yaşadığı süreci konu ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN