Usta oyuncudan Hande Erçel'e övgü yağmuru! Erçel bu kez övgülere doyamadı: 'Bana göre gerçek bir prenses'

Sürekli eleştiri oklarının hedefinde olan Hande Erçel bu kez övülmeye doyamadı. Usta oyuncudan övgü üstüne övgü aldı. Usta oyuncu kamera karşısına geçip, Hande Erçel için övgülerini sıraladı...

Sık sık eleştiri oklarının hedefinde olan Hande Erçel, bu kez övgülerle anıldı. Usta oyuncu Cem Davran, genç oyuncuya övgü yağdırdı ve onu gerçek bir prenses olarak nitelendirdi.

Çarkıfelek programının sunucusu Cem davran, yeni bölümde Hande Erçel'i konuk etti. Erçel'i övgülerle sahneye alan Davran, Hande Erçel için "Bana göre gerçek bir prenses, benim prensesim. Bana göre bir sürü insanın da prensesi. Çok güzel; güzellik başka bir şey, müthiş bir oyunculuk yeteneği var, kalbi var, Yüreği var. Bu tecrübeye rağmen onunla oynadığım her sahnede çok heyecanlandım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir