İpek Tenolcay'dan iğrenç itiraf! Boşandığını anladığı gibi... Duyanların ağzı açık kaldı, pes artık!

İpek Tenolcay'dan iğrenç itiraf! Boşandığını anladığı gibi... Duyanların ağzı açık kaldı, pes artık!

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu İpek Tenolcay, katıldığı bir programda verdiği röportajla herkesin ağzını açık bıraktı. İpek Tenolcay'dan iğrenç itiraf! Boşandığını anladığı gibi harekete geçmiş. Yaptığı şeyi duyanlar kulaklarına inanamadı. Bu kadarı da pes artık! Bakın İpek Tenolcay boşanmadan önce ne yapmış....

Haberler.Com'un YouTube kanalına konuk olan ünlü oyuncu İpek Tenolcay, Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtladı. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan ünlü oyuncu herkesi şaşkına çevirdi. Tenolcay, eşinden boşanacağını anladığında bir hamle yaparak hamile kaldığını itiraf etti.

"BABAM VE KOMŞU BASKILARINDAN DOLAYI EVLENDİM"

Babasının ve komşularının baskısıyla evlendiğini ifade eden İpek Tenolcay, "18 yaşında tanıştık, 19 yaşında da babam görüştürmez diye nişanlandık. Görüşebilmemizin tek şartı nişanlanmaktı. Babam erken yaşta nişanlandığım için üzülünce nişanı attık. Çok ciddi bir aşk acısı yaşadım." dedi.

yeni-proje-2024-04-19t124534-187.jpg

ÜNLÜ OYUNCUDAN MİDE BULANDIRAN İTİRAF

Eşiyle boşanacağını anladığı zaman hamile kaldığını itiraf eden Tenolcay, "Ayrıldıktan 2 sene sonra bir araya gelerek ilişkiye devam ettik. Kocama çok aşık olmuştum. Bir süre ailem karşı çıktığı için görüştüğümüzü sakladık. Ailem, 'Araştırdık, iyi bir çocuk değil' demişti. Eşim sorumluluk sahibi olan biri değildi. Eşim beni sektöre karşı çok korudu. Evliliğimiz 4 sene sürdü. Evliliği kurum olarak sevmiyorum. Ben evden çıkmak için evlenmiştim. Sonra çocuğumla kendi evimde yaşadım. Mahalle ve baba baskısı olmasaydı evlenmezdim. Hamileyken ayrıldık, boşanmayı doğumdan sonra yaptık. Evliliğimizi bitecekti ama ben orada bir hamle yaparak hamile kaldım. Bir daha evlenmem diye hamile kaldım." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN