'Kürk Mantolu Madonna'nın dizisi çekilecek

'Kürk Mantolu Madonna'nın dizisi çekilecek

Sabahattin Ali'nin çok okunan eseri Kürk Mantolu Madonna'nın dijital dizisi çıkıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Enes Ateş oturacak.

Türkçe edebiyatın önemli isimlerinden Sabahattin Ali'nin en çok okunan romanı "Kürk Mantolu Madonna"nın dijital dizisi çekilecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yıllardır sinemaya aktarılacağı konuşulan kitap, Almanya-Türkiye ortak yapımıyla dijital dizi olacak.

Çekimleri hem Almanya hem Türkiye'de gerçekleştirilecek olan dizinin yapımcılığını, Grimme ödüllü Netflix dizisi "German Genius"un yapım firması CAB Film ile Cem Karaca, Dilberay ve Barış Akarsu'nun filmlerinin yapımını üstlenen Fikri Harika Prodüksiyon üstlenecek.

Yönetmen koltuğunda yapım firmalarının ortak kararıyla belirlene Enes Ateş'in yöneteceği dizinin Almanya'daki çekimleri, “Matrix”, “John Wick 4” ve “Babil” gibi birçok yapımın çekildiği Studio Babelsberg'de yapılacak.

Oyuncu kadrosu yakında şekillenecek olan proje için Almanya ve Türkiye’deki dijital platformlarla görüşülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN