Dilara G'nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü çıktı! Müge Anlı'da yer yerinden oynatacak yeni iddia

Dilara G'nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü çıktı! Müge Anlı'da yer yerinden oynatacak yeni iddia

Geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düşen bir olay Müge Anlı’ya taşındı. Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil bir başka ünlü çıktı. Hal böyle olunca hem stüdyodakiler hem ekran başındakiler şaşkınlık geçirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Geçtiğimiz aylarda Metin Akpınar’ın evlilik dışı bir çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, yaptırdığı DNS testi ile sanatçının öz kızı olduğunu kanıtlayarak, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için de Müge Anlı’nın programına çıktı. Müge Anlı, Almanya’da yaşayan Orancı’ya ulaştı ve olaylar daha da karıştı. Edinilen son bilgilere göre Nebioğlu’nun ablası Dilara G.’nin babalık davası açtığı ismin Uğur Dündar değil başka bir ünlü olduğu öğrenildi.

yeni-proje-30.jpg

UĞUR DÜNDAR’IN BABASI OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, ablası Dilara G.'nin babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti. Ünlü isim Uğur Dündar ise bu iddiaları reddederek böyle bir durumun olmadığını, DNA testi ile söz konusu şahsın biyolojik babası olmadığının kanıtlandığını söylemişti.

yeni-proje-31.jpg

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Tüm ülkenin günlerdir gündeminde olan bu konuya ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı. Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı aramak için Müge Anlı’nın programına konuk oldu Herkes Orancı’yı merak ederken söz konusu kadın, “Kocam evde bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum” dedi, ardından sinirlenerek polis çağırdığı öğrenildi.

yeni-proje-32.jpg

BABASININ UĞUR DÜNDAR OLMADIĞI ÖĞRENİLDİ

Suphiye Orancı’nın diğer kızı Dilara G.’nin babasının Uğur Dündar olmadığı başka bir ünlü ismin olduğu öğrenildi.

Müge Anlı ise “Ben bunları ekrandan söyleyemem, bana yapıldığında kızacağım bir şeyi yapamam. Biz o beyefendiye ulaşalım, beyefendi ne diyorsa ona göre yarın söyleyelim. Bu da çok ünlü bir sanatçı” dedi.

Öte yandan Sabah Gazetesi’ne röportaj veren Duygu Nebioğlu, “Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” demişti. Nebioğlu’nun bahsettiği kişinin Uğur Dündar olduğu öne sürülmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN