Ümitcan Uygun'un cezaevindeki son görüntüleri ortaya çıktı! 2 kadını öldürmüştü!

Ümitcan Uygun'un cezaevindeki son görüntüleri ortaya çıktı! 2 kadını öldürmüştü!

Aleyna Çakır ve Esra Hankulu cinayetlerinde ismi geçen ve son olarak 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ümitcan Uygun'un cezaevindeki son hali internete düştü. Görüntülerde Uygun'un kilo aldığı ve bıyık bıraktığı dikkat çekiyor.

25 yaşındaki Esra Tankulu, 27 Aralık 2022 tarihinde evinde ölü bulunmuştu. Olayda ilk olarak göre intihar ettiği düşünülmüştü. Fakat yapılan incelemelerde Hankulu'nun boğazında kesici aletle oluşmuş bir yara ve darp izleri bulundu. Yapılan soruşturmada Esra Hankulu'nun olay günü Ümitcan Uygun ile birlikte olduğu ve geceyi onun evinde geçirdiği ortaya çıktı.

Esra Hakulu'nun ölümüne ilişkin davada Ümitcan Uygun, 'neticesi sebebiyle ağırlaştırılmış yaralama' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Aylardır cezaevinde olan Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı. Görüntülerde Uygun'un kilo aldığı ve bıyık bıraktığı görülüyor.

saaaa.jpg

Ümitcan Uygun'un cezaevindeki görüntüleri sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Birçok kullanıcı, Uygun'un cezasının yetersiz olduğunu ve daha ağır bir şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti.

Esra Hakulu cinayetiyle ilgili davada verilen 10 yıllık hapis cezası, taraflar tarafından temyiz edildi. Yargıtay'ın vereceği karar merakla bekleniyor.

tyyyyy.jpg

ALEYNA ÇAKIR

21 yaşındaki Aleyna Çakır da 3 Haziran 2020'de evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılmış bir şekilde bulunmuştu. Cinayetin baş şüphelisi Ümitcan Uygun'du. Aleyna Çakır'ın ölümünün üzerinden 4 yıl geçmesine karşın henüz dava açılmadı.

wwwww.jpgAleyna'nın ailesi, çalışma arkadaşları ve yakınları ölümünün intihar olmadığını söyledi. Ümitcan Uygun, sevgilisi Aleyna Çakır’a şiddet uyguladığı görüntüleri kamuoyuyla paylaştı. Görüntülerinin ortaya çıkması sonrası Aleyna, Ümitcan Uygun'u şikayet etti ve koruma talebinde bulundu.

s-c736d1d567dccacaad725fd3d4af2c73f2aac3ed.webp

Uygun’a, "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 2 yıl, "bilişim sistemine usulsüz giriş" suçundan 2 ay, "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme" suçundan 2 yıl 2 ay, “tehdit” suçundan ise altı ay olmak üzere toplam 4 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

Ancak "Hakaret ve basit yaralama" suçlarından "kovuşturmaya yer yok" kararı verildi. Çakır cinayeti sonrası İstanbul Sözleşmesi’ne uyulsaydı, Aleyna’nın şikayeti çekmesine rağmen "Hakaret ve basit yaralama" suçlarından Ümitcan Uygun’a dava açılacak, hem Aleyna Çakır hem de Esra Hankulu hala yaşıyor olacaktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN