Parkta dehşet saçtı! Birlikte yaşadığı kadını ve yanındaki erkeği katletti

Parkta dehşet saçtı! Birlikte yaşadığı kadını ve yanındaki erkeği katletti

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Batman’da R.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile park yakınında yanında gördüğü Rüknettin Özdemir’i (25) tabancayla ateş ederek katletti.

'Önlenemeyen' kadın cinayetlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Olay, dün gece saatlerinde Yenişehir Mahallesinde meydana geldi. R.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Esra Yılmaz ve yanında bulunan Rüknettin Özdemir’e tabancayla ateş etti. Yılmaz ve Özdemir kanlar içinde yere yığılırken R.B. kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yılmaz ve Özdemir'in hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Yılmaz ve Özdemir’in cansız bedenleri otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Kaçan R.B. polis tarafından yakalanırken ifadesinin alınması için adliyeye gönderildi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN