Sokak ortasında kadına şiddet! Öldüresiye dövdü

Yine bir erkek şiddeti! Pendik'te sokakta kızıyla yürüyen kadın bir erkekle iddiaya göre sözlü tartışma yaşadı. Kadını saçından tutarak yere düşüren şahıs, yanındaki çocuğa aldırmadan kadına tekme ve yumruklarla saldırdı. Çevredekilerin araya girmesiyle kadın, saldırgan şahsın elinden kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Caydırıcı cezaların yetersiz kalması sebebiyle erkek şiddeti önlenemiyor. Pendik’te kız çocuğuyla beraber yürüyen bir kadın, iddiaya göre bir erkek şahıs ile sözlü tartışmaya girdi. Erkek şahıs, kadına yumruk attı, ardından saçından tutarak yere fırlattı.

9224683.jpg

YERE DÜŞEN KADINA TEKME VE YUMRUKLARLA SALDIRDI

Çevredekiler, yere düşen kadını kızının yanında tekme ve yumruklarla döven şahsı fark ederek kadının yardımına koştu. Çevredekilerin araya girmesiyle kadın, saldırganın elinden kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan, yetkililer şiddet mağduru veya şiddete uğrama tehlikesi altında bulunan kadınları bulundukları yerin yakınındaki polis veya jandarma karakoluna başvurarak şikayette bulunması konusunda uyarıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN