Elazığ'da tarlada bulundu! Önce kaya sandılar, yanına gidince şok oldular... 13 kilo ağırlığında, devasa boyutta

Elazığ'da tarlada bulundu! Önce kaya sandılar, yanına gidince şok oldular... 13 kilo ağırlığında, devasa boyutta

Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Karagedik Köyü sakinleri tarlada gördükleri bu şeyi önce kaya sandılar, yanına gidince şok oldular. Tam 13 kilo ağırlığında… İşte, herkesi şaşkına çeviren o devasa cisim…

Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Karagedik Köyü’nde tarlaya giden vatandaşlar gördükleri karşısında şok yaşadı. Kaya sandıkları cismin yanına giden köylüler, böylesiyle ilk kez karşılaştılar…

13 KİLO AĞIRLIĞINDA DEVASA…

Elazığ’da vatandaşlar tarafından bulunan 13 kiloluk dev mantar görenleri şaşkına çevirdi. Baskil ilçesine bağlı Karagedik Köyü sakinlerinin tarlada kayaya benzeyen bir cisim fark etmesiyle olaylar gelişti.

elazigda-dev-mantar-1.jpg

Köy sakinleri, kaya sandıkları cismi incelediklerinde aslında bir mantar olduğunu fark etti. Zehirsiz olduğu ve yenilebildiği öğrenilen dev mantarı tartan köylüler, 13 kilo ağırlığında olduğunu görünce yeni bir şok daha yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN