EGM’den yeni kadro! KPSS şartsız kadın ve erkek personel alımı başladı! 3 farklı kadroda alım yapılacak

EGM’den yeni kadro! KPSS şartsız kadın ve erkek personel alımı başladı! 3 farklı kadroda alım yapılacak

Burada çalışmak isteyen milyonlarca vatandaşta sevindiren açıklama geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda KPSS şartsız kadın ve erkek personel alımı yapılacağı duyuruldu. 3 farklı kadroda yapılacak alımlar için detaylar açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

Güncel ilanlar araştırılmaya devam ederken belediye bünyesinde KPSS şartsız personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuruların ilerleyen günlerde sona ereceği aktarılırken adaylardan istenen başvuru şartı da belli oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılacak alımlar kapsamında 3 farklı kadroda alım yapılacağı bildirildi. Online olarak yapılacak başvurular hakkındaki araştırmalar devam ediyor. İşte personel başvuru detayları…

EGM'DEN YENİ KADRO

Emniyet Genel Müdürlüğü Fethiye Polisevi Müdürlüğü'ne yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Fethiye'de görevlendirilmek üzere alınacak 3 personel için son başvuru tarihi 1 Nisan 2024 olarak açıklandı. Adaylar belirlenen kadrolara başvuruda bulunmak için İŞKUR üzerinden başvuru yapabilirken telefon numarası 170 ve hizmet noktalarından başvurularını yapabilecek.

egm-personel.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

En az ilkokul en fazla lisans mezunu olmak üzere adayların 18 yaşını tamamlamış olması şartı isteniyor. Kadın mı erkek adayların ilanlara başvuruda bulunabileceği aktarıldı. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları kapsamında ilan numaraları şu şekildedir:

  • Bulaşıkçı (Stevard) işçi alımı İŞKUR İş İlan No (00008180096).
  • Servis Elemanı (Garson) işçi alımı İŞKUR İş İlan No (00008180213).
  • Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı) işçi alımı İŞKUR İş İlan No (00008180244).

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN