Büyükçekmece Belediye çalışanlarına yüzde 70 zam

Büyükçekmece Belediye çalışanlarına yüzde 70 zam

Yerel seçimlere sayılı günler kala belediyeler işçilerine yaptığı zamları açıklamaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, belediyenin yeni zam oranını yüzde 70 olarak açıkladı.

Belediyeler zam oranlarında adeta yarışıyor. Kimi belediyeler yüzde 50 kimileri ise rekor oranlara koştu. Büyükçekmece Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye işçilerinin yeni zam oranını yüzde 70 olarak açıkladı. Öte yandan 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sosyal yardım ve kıdem ücretleri de yüzde 100 oranında arttırıldı.

'TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL İLÇESİNİ OLUŞTURDUK'

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin bugüne kadar örnek hizmetlere imza attığını söyledi.

Törende konuşan Belediye İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Toplu İş Sözleşmeleri Genel Sekreteri Güney Demirdaş da "Sayın Başkanımıza bugün attığı bu adımda bir kere daha bizi memnun etmiştir. Değerli arkadaşlar Sayın Hasan Başkan’ım bizim için çok değerlidir, çok kıymetlidir. Toplu iş sözleşmesi ek protokolümüzde emeği geçen başta sayın başkanıma, belediyemizin bürokratlarına, şube başkanıma ve yönetimine, emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN