Bu yılın en büyük halka arzlarından biri! SPK'dan onay geldi: Koton ve Lila kağıt halka arz oluyor

Bu yılın en büyük halka arzlarından biri! SPK'dan onay geldi: Koton ve Lila kağıt halka arz oluyor

Bu yılın en büyük halka arzlarından biri geldi! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arz başvurusunu onayladı. İşte detaylar...

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arz başvurusunu onayladı.

PAY BAŞINA 30,50 LİRADAN ONAY VERİLDİ

​​​​koton-halka-arz-2.webp

SPK'nın yayımladığı bültenlere göre, Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'nin pay başına 30,50 liradan, Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ise 37,39 liradan halka arz başvurusuna onay verildi.

Ayrıca, Şeker Finansal Kiralama AŞ'nin 50 milyon lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusu da SPK tarafından onaylandı. Türk Ekonomi Bankası AŞ'nin ise 100 milyon euro tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusu kabul edildi.

Öte yandan, SPK tarafından yapılan incelemeler sonucunda bilgi sistemleri bağımsız denetimi sonucunda tespit edilen mevzuata aykırılıklar nedeniyle Acar Menkul Değerler AŞ, Marbaş Menkul Değerler AŞ ve Piramit Menkul Kıymetler AŞ'ye 139 bin 566'şar liralık, Strateji Menkul Değerler AŞ'ye ise 69 bin 783 liralık idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN