37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye! Anoreksiya nervozaya yakalanmıştı

37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye! Anoreksiya nervozaya yakalanmıştı

Kasım ayından bu yana tutuklu bulunan Nihal Candan anoreksiya hastalığı nedeniyle 37 kiloya düştü. Sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan Nihal Candan, sonrasında tahliye edildi.

"İşte Benim Stilim" programıyla tanınan ve sosyal medyada yüksek takipçi sayılarına sahip olan Bahar ve Nihal Candan kardeşler, geçtiğimiz kasım ayında bir dolandırıcılık şebekesiyle işbirliği yaptıkları iddiasıyla tutuklanmıştı. Nihal Candan ciddi sağlık problemleri nedeniyle tahliye edildi.

37 KİLOYA DÜŞTÜ

Silivri Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Nihal Candan'ın, "yemek yememe hastalığı" olarak da bilinen anoreksiya rahatsızlığı sebebiyle kilosunun 37'ye düştüğü öğrenildi. Candan'ın avukatı Kasım Ergün, müvekkilinin son haftalarda sık sık hastaneye götürüldüğünü, ancak yatış yapılmasına izin verilmediğini belirtti.

Durumun ciddiyetini vurgulayan Avukat Ergün, Nihal Candan'ın dün akşam saatlerinde yeniden hastaneye kaldırıldığını ve bu kez cezaevine geri dönmediğini aktardı. Doktorların "Bağışıklık sistemi çökmek üzere" değerlendirmesinde bulunduğu Candan'a, sağlık durumunun ciddiyeti göz önüne alınarak yatış verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN