Korku dolu anlar! Genç kız elinde silahla okulu bastı

Mardin'de okuldan atılan bir kız öğrenci elinde silahla okulu bastı. Kapalı olan kapıdan içeri giremeyen öğrenci, belinden çıkardığı tabanca ile havaya birkaç el ateş etti. Çevrede ve okulun içinde büyük panik yaşanırken, ihbar üzerine bölgeye gelen polis, kız öğrenciyi gözaltına aldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay Mardin Kızıltepe'de oldu. Devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, elinde tabanca ile okulun kapısına dayandı. Okula giremeyince kapıya tekmeler atan kız daha sonra havaya birkaç el ateş etti. ,

mardin-okuldan-atilan-kiz-ogrenci-s-duxi.webp

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis, kız öğrenciyi gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

uuuuuu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN