İki şüpheli kadın ölünü daha! Cansız bedenleri asansörde bulundu

İki şüpheli kadın ölünü daha! Cansız bedenleri asansörde bulundu

Manisa'da 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez bindikleri asansörde ölü olarak bulundu. Anne kızın ölüm sebebi araştırılıyor.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun verilerine göre, yılın ilk 10 ayında 194 kadın şüpheli şekilde hayatını kaybederken, ekim ayında ise 18 kadının ölümü şüpheli bulundu. Yeni şüpheli ölüm haberi Manisa'dan geldi.

ggg.jpg

ANNE KIZ ASANSÖRDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Sözcü'den İlker Kılıçaslan'ın haberine göre; Manisa’nın Salihli ilçesi Kocaçeşme Mahallesi’ndeki binada oturan apartman sakini asansöre bindiğinde komşuları 48 yaşındaki Devrim Güler ve kızı 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez'i yerde hareketsiz olarak buldu.

mmmmmm.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenazeler, ölüm nedenlerinin araştırılması için Salihli Devlet Hastanesi otopsi servisine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN