Rüşvet isteyen polisler törenle meslekten atıldı! O anlar sosyal medyada paylaşıldı

Yurt dışından gelen bir motorcudan rüşvet isteyen polislerin görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Bu videoların ardından polisler törenle meslekten atıldı! O anlar sosyal medyada paylaşıldı. İşte o anlar...

Dünya turuna çıkan bir kadın motorcunun Nijerya'da yaşadığı rüşvet skandalı büyük yankı uyandırdı.

Hollandalı motorcu, Afrika ülkesi Nijerya'da seyahat ederken polis tarafından durduruldu. Olayın ardından polisin, "Bana bir şey ver" dediği duyuldu. Bu olay, ülkedeki yolsuzluk ve rüşvet sorunlarını gündeme getirdi.

Turistin yaşadığı bu olayı kendi YouTube hesabından paylaşmasıyla birlikte görüntüler kısa sürede binlerce kez izlenerek sosyal medyada büyük tepki çekti.

Nijerya'da yetkililerin sosyal medyada büyük tepki toplayan bu olaya karşı harekete geçtiği bildirildi. Hollandalı turistten rüşvet isteyen iki polis memuru tespit edilerek meslekten atıldı. Meslekten atılma görüntüleri de sosyal medyada paylaşılarak olayın detayları ifşa edildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir