Arat Kolonya mahallesinde ne yapar?

Büyük balık küçük balığı yer.

Aslan Ceylanı yer.

Sırtlan fırsatını yakalarsa Aslanı yer.

Oysa dinen baktığımızda her insan ve her canlı eşittir. Hukuk iken bakıldığında adalet önünde her insan için uygulanacak ceza aynı yazıyor.

O zaman şöyle soralım soruyu Futbolcuların antrenörlerin içinde bulunduğu fon olayında ünlü kişiler yerine küçük esnaf bakkal Ahmet bey olsaydı yada eline bir miktar para geçip bunu değerlendirmek isteyen bir güvenlik görevlisi olsaydı muamele aynı olurmuydu?

Adaletli bir ülke sisteminde bizi kıskanan ülkelerde istenilen adalet zincirinin işleyişi “Messi, Ronaldo vergi yüzünden İspanya hükümeti tarafında ceza aldı”.

Bakkal Ahmet bey biraz sosyal medyanın içinde olup, kebabçı ile fotoğraf çektirseydi, televizyonlara çıkıp ağr abilik yapıp diğer esnafa bu işi bizim işimiz siz dükkanları kapatıp gidin deseydi, halkın gözünde İmparator marketler zincirini kuran kişi olarak anılırdı. Eline az miktar para geçen güvenlik görevlisi arkadaş, hastane içinde ünlü biri ile silahını gösterip poz verseydi, ödülü güvenlik şube müdürü olabilirdi.

Spor içerisinde bu hafta ne yaşandı olayına dönersek Geçen hafta Fatih Karagümrük penaltısı verilmedi ülke yangın yerine döndü. Hakemliği bembeyaz sayfalarla kaplı olan yorumcular bu iş karakolda biter deyip, yangın ateşini körükledi. Hafta içi iki takımımız Avrupa’da hüsran sonuçlar aldılar, Pendiksporun Galatasaray karşısında 3 net penaltısı verilmedi, Başakşehir hakemden şikayet etti rakibi Rizespor onlarda şikayetçi.

Samsunspor penaltısı verilmediği gibi taraftarlarına döner bıçakları ile saldırılar olduğunu söyledi. Basketbol derbisinde Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçeli oyuncunun gözüne para fırlattı. Küfürler havada uçuştu Basketbol şubesinden sorumlu olan şahıs TV yorumcusuna taraftarı yanında iken söylenmek ile meşgüldü. Beşiktaşı tarihinin en yüksek borcu ile bırakan başkan ibra edildi.

Bir milyar TL borçlarda gezip şampiyon olan Trabzonspor borcu 4 milyar TL yi aşmış. Fenerbahçe Galatasaray için konuşmaya gerek yok.

Büyük takımlar küçük takımları yiyor, bazen küçük balık büyük balığa ölü taklidi yapıp kurtuluyor. Aslan (Federasyon) Ceylan olan (MHK) hep yiyor, sırtlan ise her daim vaktini bekliyor.

Neyseki bunlar bizim ülkemizde ilimizde ilçemizde mahallemizde olmuyor, olsa olsa bunlar Kolonya mahallesinde oluyor.

Not olarak: Yılı bitirirken gerçek mahallede projelerini sansürler engeller olmasına rağmen zorluklarla biçe biçe anlata anlata işleye işleye bir başkan geliyor.

Beşiktaş camiasına hayırlara vesile olsun. Bu başkan Kolonya Mahallesinde ne iş yapar görücez!

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum