Şampiyonluk gidince Fenerbahçe dağıldı! Takımın bel kemiği yuvadan uçuyor. İsmail Kartal iyice köşeye sıkıştı

Şampiyonluk gidince Fenerbahçe dağıldı! Takımın bel kemiği yuvadan uçuyor. İsmail Kartal iyice köşeye sıkıştı

Süper Lig'de Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışı verdiği Galatasaray'a büyük bir koz vermiş oldu. Taraftarlar alınan beraberlik ile şampiyonluk umutlarını bitirirken sarı-lacivertli takımda deprem üstüne deprem yaşanıyor. Bu sene performansıyla göz dolduran yıldız oyuncu yuvadan uçuyor. Şampiyonluk gidince Fenerbahçe dağıldı! İsmail Kartal iyice köşeye sıkıştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

UEFA Konferans Ligi'nden elendikten sonra Süper Lig'de de puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları tükendi. Taraftalar ise bunun tek suçlusunun teknik direktör İsmail Kartal olduğunun kanaatinde. Gelen son ayrılık haberi ise herkesi şoke etti. Şampiyonluk gidince Fenerbahçe dağıldı! Takımın bel kemiği yuvadan uçuyor.

TAKIMIN BEL KEMİĞİ YUVADAN UÇUYOR

Bu sezon performansıyla göz dolduran İrfan Can Kahveci, yuvadan uçan ilk isim olacak. Hem ligde hem de Avrupa'da sergilediği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken İrfan için İspanya'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

yeni-proje-2024-04-24t135412-480.jpg

20 MİLYON EUROYU REDDETTİLER

Akşam'da yer alan habere göre; İspanyol devi Sevilla, İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'ye 20 milyon dolarlık bir teklif yaptı. Fakat Fenerbahçe'nin bu dev teklifi reddettiği öğrenildi. Aynı zamanda İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak için çok uğraşacağı ancak Newcastle United, Lazio ve Rennes'in de bu transferde olduğu için zorlanacağı söylendi.

yeni-proje-2024-04-24t135401-202.jpg

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 44 resmi maça çıkan İrfan Can Kahveci bu karşılaşmalarda 17 gol, 12 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN