Melissa Vargas yeniden Fenerbahçe'de

Melissa Vargas yeniden Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, önemli bir transfer hamlesiyle milli oyuncu Melissa Vargas'ı yeniden kadrosuna kattığını açıkladı. Takımın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruyla birlikte sarı-lacivertli camia, bu transferle büyük bir heyecan yaşadı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, transfer hamlelerine devam diyor. Son olarak Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank’ta başarılı performans sergileyen 24 yaşındaki pasör çaprazı Melissa Vargas'ın, 2023-2024 sezonunun kalan bölümünde sarı-lacivertli formayı giyeceği duyuruldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ile lig şampiyonluğu yaşayan, A Milli Kadın Voleybol Takımı’yla Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğu elde eden ve olimpiyat elemelerinde büyük başarılar elde eden Melissa Vargas'ın İstanbul'a geri döndüğü belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Vargas'ın dönüşünü açıklamasının ardından resmi duyuru yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN